2 nya bilder på mig. | Annsoh - Foto & Vardag

Annsoh – Foto & Vardag

Annons

2 nya bilder på mig.

Bjuder på dessa 2 nya bilder på mig, 🙂 ska snart se på Madagascar 3, jag har aldrig sett den och inte heller min kille! så ska bli kul och se den! är det någon av er som sätt den? är den bra! har själv inte gjort så mycket i helgen jag har varit sjuk i över 1 vecka, feber,förkylning allt kan man säga! sjukt tråkigt då det verkligen sugit åt sig alla mina krafter! känner mig bättre nu i alla fall och så har jag och killen städat i helgen lägenheten och möblerat om lite! 🙂 

nu ska jag gå och se filmen! min kille typ drar mig dit så måste gå nu!!  🙂 bloggar mer sen!

859563_10200413948622328_2093783960_o

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats